Gausi edukacinė degustacija "Gurmaniškoji Toskana"


Gurmaniškoji Toskana | Trumas. Alyvuogė. Vynas - edukacinė degustacija, Itališkas Toskanos regiono skonių potyrių vakaras, kurio metu kviečiame:


PAŽINTI požeminių grybų trumų, šviežiai spausto ypač tyro alyvuogių aliejaus, Toskanos vynų istoriją bei skonio savybes.

KELIAUTI Toskanos skonių, kvapų, istorijos "taku". 

DEGUSTUOTI patiekalus su pasaulyje ypač vertinamais požeminiais grybais trumais, aukščiausios kokybės šviežiai spaustą ypač tyrą alyvuogių aliejų  bei žymiausius Toskanos vynus.

MĖGAUTIS gero maisto skonio savybėmis, naujomis žiniomis, bendravimu jaukioje aplinkoje bei maloniais siurprizais. 


PASTABOS:

* Edukacines degustacijas organizuojame ištisus metus, užsakant ne vėliau kaip 21 diena iki renginio datos.

* Požeminiai grybai trumai užsakomi švieži, tie kurie dera to sezono metu. Rekomenduotinas laikotarpis spalio - lapkričio mėnesį, kuomet dera kvapniausieji baltieji trumai "Tuber magnatum" bei turime galimybę pasiūlyti šviežiai išspausto ypač tyro alyvuogių aliejaus (Olio Novello).

* Degustacijas organizuojame mūsų partnerių arba Jūsų pasirinktame restorane.

* Grupėms nuo 10 asmenų. Dėl didesnio dalyvių skaičiaus nei 20 asmenų, prašome kreiptis tiesiogiai žemiau nurodytais kontaktais.

* Renginio kaina gali kisti, priklausomai nuo šviežių trumų kainos rinkoje.


REIKIA PAGALBOS? 
toskanosdovanos@gmail.com
+370 699 15930

59.00€
Grupė: