Alyvuogių aliejus Extra Virgin, 500 ml

made in Italy

Extra Virgin (pirmojo spaudimo) alyvuogių aliejus yra aukščiausios kokybės, išgautas mechaniškai spaudžiant alyvuoges. Itin tyras alyvuogių aliejus, kilęs iš biologinio žemės ūkio, gaunamas auginant alyvuoges natūraliais būdais, be pesticidų. Ekologiškos alyvuogės, kurias ruošiamasi spausti, laikomos atskirai nuo įprastinių. Malant ekologiškos alyvuogės su kitokiomis alyvuogėmis  taip pat nekontaktuoja. Augalinis aliejus, išgaunamas naudojant mechaninius procesus, be manipuliacijų ar cheminių priedų, skirtingai nuo kitų sėklų aliejų. Norint išgauti kokybišką itin tyrą alyvuogių aliejų Toskanoje, labai svarbi alyvuogių, kurios ne renkamos, o skinamos, kokybė bei spaudimo ir šalto išgavimo būdas. Visi šie faktoriai svarbūs išgaunant kiek pikantišką, truputį kartoką, tamsiai žalios spalvos aliejų.

Laikymo sąlygos
Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Ypač tyro alyvuogių aliejaus savybės:
1. NEFILTRUOTAS. Tampa skaidrus natūraliu būdu. Galimos negausios nuosėdos.
2. NERAFINUOTAS.
3. RŪGŠTINGUMAS mažiau nei 0.3%
4. ALYVUOGIŲ RŪŠYS: Frantoio, Leccino, Moraiolo, Pendolino, Leccio del Corno ir Mignola. 

Maistingumo informacija:
100 ml produkto maistingumas
energinė vertė 3762 kj/899 kcal
Riebalai - 91,3 g
Angliavandeniai - 0 g
Cukrai – 0 g
Sotieji riebalai - 14,1 g
Baltymai - 0 g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys - 9.2 g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys - 68,0 g
Skaidulinės medžiagos - 0 g
Druska – 0 g

REIKIA PAGALBOS? 
toskana.dovanos@gmail.com
+370 614 73772

15.00€
Tamsaus stiklo butelis: